skip to Main Content
håndbygget kvalitets hjemmeside

Danske Osteopater

Osteopati er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Danske Osteopater er en forening der organiserer praktiserende osteopater i Danmark.

Formål med siden
Danske Osteopater bruger denne hjemmeside som udgangspunktet for deres medlemsdatabase, hvor alle medlemmer har en profil, hvor de får tilgang til en profil og et intranet. Siden bliver også benyttet til at betale det årlige medlemskontingent igennem. For den besøgende på siden er det muligt at finde en osteopat tæt på dig via søge funktionen iblandt medlemmerne.

Vi fik fra starten en god dialog om vores hjemmeside og hurtigt sat første version i verden. Pelle og Mads gav mig en grundig oplæring i systemet, så vi føler selv at vi har kontrol over hjemmesiden. Eferfølgende er NETWORK proaktive med at foreslå tiltag der kan øge min konkurrencemæssige fordel eller optimere hjemmesiden på andre måder.

Teknikken bag siden
Hjemmesiden er bygget i WordPress. Der er tilkoblet Webshop modul og mulighed for salg af abonnementsløsning. Derudover er der også installeret og modificeret et modul til salg af billetter.

BuddyPress er kernen i intranettet og WooCommerce er motor for webshopdelen.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er altid interesserede i nye spændende udfordringer. Ring eller skriv til os, så vi kan tage en indledende snak om dine ønsker og behov.

Mads Skaaning
4225 5009
mads@wtn.dk

Pelle P
6166 0918
pelle@wtn.dk

Back To Top