skip to Main Content
håndbygget kvalitets hjemmeside

Museum – Vinkingebro

Vikingebro.dk præsenterer Danmarks længste vikingebro og -vej, der opføres mellem Høje-Taastrup og Albertslund kommuner. Vikingebro opføres af Kroppedal Museum og Vikingelandsbyen i Albertslund.

Når broen er færdigbygget i 2019, vil den stå som en levendegørelse af vikingernes infrastruktur og håndværk. Stort set samtlige 700 meter  bliver bygget med håndkraft og med vikingernes værktøj og teknikker.

Vikingebro er et borgerdrevet projekt, hvor alle kan blive aktive ”brobissere”. Skoleklasser, foreninger og private borgere kan løbende være med i forskellige brobyggerforløb…

Økonomi
Nordea-fonden har uddelt midler til finansieringen af Vikingebro, ligesom at også Friluftsrådet, Danmarkshistorien i Vestskoven, Høje-Taastrup Kommune og Albertslund Kommune har støttet projektet.

Teknikken bag siden
Hjemmesiden er bygget i WordPress og har derudover af ekstra funktionaliteter et webshop modul og et booking system for skoler i Danmark.

Booking system med mulighed for EAN betaling
Booking systemet er baseret på WooCommerce Bookings – og er modificeret til at fungere til skolebestillinger med mulighed for EAN betaling og indtastning af elev informationer direkte i systemet. Herunder er også opsat integration til intern Google Kalender, således at de bookede forløb kommer direkte ind i kalenderen hos medarbejderne på projekt Vikingebro.

Billeder til siden
Vi har også haft fornøjelsen at tage fotos for Vikingebro. Se eksempler her.

Arbejdet med vikingebro.dk
Vi har samarbejde tæt kommunikationsfolkene fra Kroppedal museum om sidens indhold og struktur. Da siden stod færdig hjalp vi med søgemaskineoptimering samt Adwords.

Hosting
Siden hostes af NETWORK via vores Cloud VPS hosting-løsning.

Vi fik fra starten en god dialog om vores hjemmeside og hurtigt sat første version i verden. Pelle gav os en grundig oplæring i systemet, så vi føler selv at vi har kontrol over hjemmesiden. Eferfølgende er NETWORK proaktive med at foreslå tiltag der kan øge vores konkurrencemæssige fordel eller optimere hjemmesiden på andre måder.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er altid interesserede i nye spændende udfordringer. Ring eller skriv til os, så vi kan tage en indledende snak om dine ønsker og behov.

Mads Skaaning
4225 5009
mads@wtn.dk

Pelle P
6166 0918
pelle@wtn.dk

Back To Top