skip to Main Content

Om os

Network består af Mads Skaaning og Pelle Pedersen, der begge elsker at arbejde med internettets mange muligheder. Vi mener, at de bedste hjemmesider bygges, når der er et tæt samarbejde og god dialog med kunderne.

Vi fokuserer på brugervenlighed, funktionalitet, gennemarbejdet design og langtidsholdbare løsninger, hvor vi løbende vedligeholder og sparer med vores kunder. Internettet er i konstant udvikling, så det gælder om at holde sig opdateret.

Portfolio
Vi har begge arbejdet med webudvikling i flere år og har en stor portfolio bag os. Nogle af projekter kan ses her på hjemmeside, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at se og høre mere af vores arbejde.

  • Vi arbejder primært med hjemmeside systemerne WordPress og Joomla.
  • Vi har stor erfaring med at tilpasse og udvikle nye funktionaliteter til hjemmesider
  • Vi arbejder målrettet med at tage billeder til hjemmesider
  • Vi sikrer vores kunder hurtig hosting og gode serviceaftaler

Netværk
I forbindelse med større eller meget specialiserede opgaver, er det naturligt for os at trække på vores netværk. Samarbejde giver ny indsigt og viden og sikrer at vi kan levere de mest optimale løsninger for alle parter.

Mads Skaaning
Cand.merc.it fra CBS med fokus på det digitale. Interesseret i hvad der rør på sig indenfor digital markedsføring, udvikling og open-source projekter. Har før drevet virksomheden Webnology.

Profil på Linkedin

CVR: 36252650

Pelle Pedersen
HA fra CBS. Har siden 1990 arbejdet med marketing, kommunikation,  grafisk produktion og hjemmesider. Har drevet virksomheden Pelle P Hjemmesideudvikling siden 2007. Jeg har stor interesse for webteknologi, grafisk design og kommunikation. Har arbejdet med foto i mange år og har stor erfaring med at tage billeder til hjemmesider.

Profil på Linkedin

CVR: 26900735

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er altid interesserede i nye spændende udfordringer. Ring eller skriv til os, så vi kan tage en indledende snak om dine ønsker og behov.

Mads Skaaning
4225 5009
mads@wtn.dk

Pelle P
6166 0918
pelle@wtn.dk

Back To Top