skip to Main Content

Hosting

Vi tilbyder vores kunder super hurtig og sikker hosting. Uanset hvor relevant din hjemmeside er for dine kunder, så er det uhyre vigtigt, at siden loader hurtigt og har en stabil oppetid. 

Et sekund lyder ikke af meget, men kan betyde en verden til forskel, når dine kunder besøger din side. En langsom side virker utjekket og kan i værste tilfælde få dine kunder til at miste tålmodigheden og søge mod andre mere velfungerende sider. Men ulykken stopper ikke her. Google belønner brugervenlighed, og går op i at vise de bedste og mest brugervenlige sider til deres brugere – og det er her din hastighed får betydning. En langsom side kan som nævnt få dine kunder til at søge andre veje. Det tolker Google som at du har en dårlig og uinteressant side, og det går i sidste ende ud over din synlighed i søgemaskinerne.

Hosting der er optimeret til din hjemmeside
Vi har valgt at hoste selv, så vi kan tilpasse teknikken til de enkelte sider. Forskellige typer hjemmesider stiller forskellige krav til den server de ligger på. Ydermere kan vi lettere sikre og vedligeholde siderne, når vi har det hele samlet på et sted.

Vi hoster kun hjemmesider, som vi selv har udviklet eller som vi varetager driften for.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er altid interesserede i nye spændende udfordringer. Ring eller skriv til os, så vi kan tage en indledende snak om dine ønsker og behov.

Mads Skaaning
4225 5009
mads@wtn.dk

Pelle P
6166 0918
pelle@wtn.dk

Kunder vi hoster

Back To Top